cum sa-ti ocupi timpul

Cum să-ți ocupi timpul liber – 10 idei

Am pregătit 10 idei despre cum să-ți ocupi timpul liber atunci când ești blocat în casă din cauza acestor vremuri interesante.

Acest articol este pentru persoanele dragi și pentru colegii fotografi.

Primele 3 idei pentru a îți ocupa timpul liber sunt universale. Acestea se aplică indiferent de valorile pe care le ai. Următoarele 7 idei sunt pentru colegii fotografi, ocazie cu care vreau să le ofer propuneri pentru își dezvolta business-ul în timpul liber.

Timpul liber este foarte important deoarece ne oferă șansa de a ne întoarce la lucrurile pe care le-am neglijat atunci când eram ocupați!

1. Investește în tine!

Este important să acorzi timp persoanei tale! Atunci când suntem ocupați, ne rezumăm la minimum necesar. Citește! Fă exerciții fizice! Scrie… Meditează. Odihnește-te… Joacă-te! Ascultă muzică… Mănâncă sănătos. Învață să înveți!

Investește în tine și vei vedea cum dintr-o dată vei găsi multe idei pe care să le faci în timpul liber.

Secret! Filmele și serialele sunt o variantă de a îți umple timpul, dar nu fă abuz de ele.

2. Păstrează legătura cu cei apropiați!

Bunici singuri, părinți care trebuie să meargă la serviciu, frați, surori care sunt în alte țări, prieteni supărați din cauza serviciului. Ei sunt oamenii care pot suferi în jurul tău. Păstrează legătura cu aceștia. Indiferent de situație, rămâi calm și fii o sursă de inspirație pentru ei. Mereu când simți că te depășește situația, respiră adânc și amintește-ți că se termină cu bine!

Secret! Dacă ai ocazia să spui o vorbă caldă, fă-o!

3. Ia măsurile de precauție pentru siguranța ta și a celor din jur!

Izolându-ne în casele noastre, suntem tentați să neglijăm măsurile de precauție.
Spală-te pe mâini ori de câte ori ai ocazia. Evită să-ți atingi fața. Evită contacul cu alte persoane. Strănută și tușește în pliul cotului. Este foarte important să lucrăm la starea noastră de spirit. Trebuie să rămânem optimiști indiferent de situație!

Secret! Dacă ai nunta în 2020, am scris un articol despre cum să procedezi.

Următoarele rânduri sunt pentru colegii fotografi care trec prin aceste momente dificile oferindu-le idei pentru a își dezvolta business-ul în timpul liber.

4. Mențineți programul potrivit!

Fă-ți un program de serviciu! Așa vei reuși să fii productiv contribuind business-ului tău. Evită să lucrezi noaptea și să dormi ziua!

5. Păstrează-ți părerile pe contul tău personal!

Din plictiseală, există tendința să postăm haotic pe conturile noastre personale. Nu fă abuz deoarece clienții tăi își petrec timpul liber mai mult ca niciodată în mediul online. Atenție la ce postezi!

6. Nu te băga în discuții interminabile!

În ultima vreme, am observat multe certuri pe rețelele de socializare. Oamenii tind să-și impună punctul de vedere într-un mod agresiv. În cazul în care nu te poți abține, asumă-ți riscurile.

7. Actualizează-ți site-ul de business!

Să presupunem că ai un site, acum este cel mai potrivit moment să-l actualizezi. Dacă nu ai, acum este timpul să-l faci, fie singur/ă, fie cu ajutorul cuiva.
Secret! Pe lângă portofoliul tău care ar trebui să se găsească pe site, poți realiza articole!

8. Extindeți prezența online!

Nu trebuie să ai studii în optimizare SEO și marketing ca să înțelegi că este foarte important să ții legătura cu clienții tăi. De aceea, acum este cel mai potrivit moment să înveți instrumente de promovare și aplicații noi! Plasează-ți firma în Google Maps, fă-ți cont pe Instagram, fă primul Tik-Tok. Atâtea plaforme… doar să-mi fim creativi!

Secret! Nu este momentul potrivit să investești în reclame plătite! De asemenea, dacă ai buget pentru promovare, este indicat să-l reduci.

9. Contactează-ți clienții!

Recomand să lucrăm la relațiile noastre personale, dar și la relațiile cu clienții noștri. Dacă ai o bază de date cu e-mail-urile clienților, trimite un e-mail cu activitatea ta: în ce mod a fost afectată, ce soluții ai implementat. Nu uita, transmite-le gânduri bune! Te asigur că vor aprecia.

10. Susțineți colegii din business!

Finalizăm acest articol unde ți-am arătat 10 idei cum să-ți ocupi timpul liber. În astfel de momente, vom descoperi cine sunt prietenii noștri. Este un moment foarte bun să îți susții colegii și să contribui pozitiv în educația lor. Poți comunica cu ei despre situația actuală și să schimbi impresii despre activitatea voastră.

Cu siguranță, perioada prin care trecem este extrem de dificilă pentru toți, iar dacă ai ocazia să ajuți pe cineva, fă acest lucru!

Nu se știe niciodată cât de puternic poate fi acel ajutor pentru alții.

No Comments
Post a Comment