Recenzii și păreri – Ce spun clienţii?

Fiecare client este o
experienţă unică cu ajutorul căruia învăţ
şi mă ajută să mă dezvolt pe plan profesional.

Câteva recenzii:

Hărănguș Denisa Ciobanu ⭐⭐⭐⭐⭐

Aș avea așa de multe lucruri să spun despre echipă, dar o să enumăr câteva: profesionalism, creativitate, interes, punctualitate! Materialele de bună calitate, idei faine, modul de lucru flexibil pentru fiecare client!
Colaborarea cu Ozana Mureșan a fost de fapt ca și o prietenie; nu pot spune decât că ne bucurăm de acest lucru! 
Poate părea ușoară munca de fotograf din exterior, dar fiecare moment din aceea zi a fost o provocare pentru ea și zâmbetele din fotografii pot descrie de fapt și bucuria noastra căci a fost alături de noi! Îți multumim încă o dată, Ozana!

Claudia Sălcudean ⭐⭐⭐⭐⭐

Ne-ați ajutat ca un eveniment extrem de stresant să se transforme în amintiri frumoase, ați “pictat” trăiri. Ați înțeles exact ce vrem de la evenimentul nostru și ați redat cum nu se poate mai frumos.
Am vrut să se vadă relațiile dintre oameni: iubirea, distracția, admirația și asta am primit, cum nu se poate mai frumos și mai natural.
Poze unde ați surprins râsete, strâmbături (eu, mult!), lacrimi…
Ne-am conectat din prima clipă, dacă și Max v-a adorat și a stat la poze (btw, ce pozeeee!), de noi ce să mai zic?!

Mulțumim că ați scos în evidență naturalețea evenimentului!

Laura Cristiana Stockinger ⭐⭐⭐⭐⭐

Nu-mi vine să cred ce bine am ieşit amândoi în poze! Ne-a făcut plăcere să facem şedinţa foto cu voi şi în plus pozele de la chef sunt suuupeeer! E foarte fain că ştiţi să faceţi cum trebuie şi poze fixe, dar şi în mişcare. Chiar şi sora mea a zis “Omg, cum au putut să iasă toţi invitaţii aşa bine în toate pozele?”
Mulţumim!

Cătălina-Elena Țîr ⭐⭐⭐⭐⭐

Îți foarte-foarte mulțumim, Ozana! Cu siguranță a fost un lucru grozav că te-am întâlnit și că am avut parte de profesionalismul tău, de dedicarea ta și de buna dispoziție pe care o emani! Ești un om tare drag familiei Țîr și abia asteptăm să îți oferim câteva cadre deosebite în septembrie la nunta unde de data asta vom fi nași!

Ioana Scurtu ⭐⭐⭐⭐⭐

Ne-am uitat la toate pozele în seara asta… Deci, nu avem nicio poză care să nu ne placă! Toate pozele sunt superbe şi cele de la şedinţa foto îmi plac foarte mult! Mă uit în continuu la poze şi nu-mi vine să cred ce mult îmi plac! Se vede că v-aţi dat toată silinţa ca să iasă totul perfect!
Ne-aţi uimit! Vă mulţumim!

Irina Mitucă ⭐⭐⭐⭐⭐

Ne-am bucurat foarte mult să o avem pe Ozana ca fotograf la cununia noastră civilă. A fost de mare ajutor cu mobilizarea lumii şi desigur ne-a spus cum să ne poziţionăm. Pozele au ieşit mega frumos şi a surprins momente care vor rămâne pentru noi ca amintire.

Patricia Rusu ⭐⭐⭐⭐⭐

Recomandăm cu mare, mare încredere Monochrome Studio! Atât Ozana cât și Radu sunt niște oameni minunați și niște fotografi de nota 10!
Atât cununia civilă cât și nunta noastră au fost perfecte și datorită lor, iar pozele noastre surprind o naturalețe enormă, de asemenea surprind toate emoțiile și toate trăirile din acele momente. Revăd pozele cu mare drag de fiecare dată! Am fost foarte relaxată și încrezătoare în fața camerei datorită Ozanei!
Mulțumim mult pentru tot!

Mai puteți citi și alte recenzii aici.

Dorim să colaborăm cu tine!