Având deja experiență de peste 10 ani în fotografie, a fost doar o chestiune de timp până să ajung în această lume a fotografiei de business. De patru ani am adăugat în serviciile mele fotografia corporate, fotografia de prezentare, de produs și fotografia imobiliară.

Fotografia corporate

Realizez fotografii la evenimente corporate indiferent de tip: conferințe, workshop-uri, petreceri, aniversări. Mă ocup și cu fotografiile de prezentare ale spațiilor de desfășurare a companiei, dar și ale angajaților.

Fotografia de corporate înseamnă profesionalism și transparență, iar emoțiile celor care participă la evenimentele organizate sunt doar un detaliu care construiesc imaginea companiei.

Imaginea oricărei companii trebuie să reiasă încă de la primul contact, motiv pentru care fotografiile companiei contează astăzi mai mult ca niciodată.

Fotografia imobiliară

Acest gen de fotografie a început să devină tot mai important o dată cu dezvoltarea domeniului. Nu este o surpriză imobilarele au nevoie de fotografii realizate profesional care să pună spațiul în valoare.

Indiferent de planurile voastre cu spațiul deținut aceasta are nevoie de fotografii profesionale deoarece scopul este atins mult mai repede.