Salut! Eu sunt Ozana,

un fotograf de nuntă din Cluj.

Mă bucur că îți dorești să mă cunoști, de aceea, vreau să-ți spun câteva cuvinte despre mine și cum am ajuns să devin fotograf.

Cine am fost înainte de a descoperi fotografia?

M-am născut într-un oraș modest și primitor precum Clujul, unul dintre cele mai frumoase orașe ale României. Tot aici am copilărit și am crescut într-un mediu înconjurat de artiști. Acest mediu mi-a oferit șansa unei educații în această lume a artelor vizuale care m-a ajutat să devin persoana care sunt astăzi.

Atunci m-am jucat cu toate formele de artă la care am ajuns: grafică, arhitectură, sculptură, iar apoi în timp, m-am oprit la fotografie.

De ce?

Pe parcursul acestui fir din viață, am primit mai multe oportunităţi care m-au condus la ea şi aşa m-am îndrăgostit iremediabil de fotografie. Jucându-mă cu ea!

Fotografiam tot.

Cine sunt astăzi? După ce am descoperit fotografia de nuntă?

În perioada în care învăţam tainele fotografiei, am crescut din toate punctele de vedere. Treptat, am înțeles și de ce îmi place atât de mult fotografia de nuntă.

Prin fiecare eveniment surprins de mine, devin un fotograf care înțelege ce este important pentru protagoniștii nunții. Îmi doresc să fiu pentru oameni un povestitor care, în loc de cuvinte, așterne fotografii. Sunt un fotograf de nuntă din Cluj, dar fotografiez și în împrejurimi. Oriunde în România și în străinătate!

Urmăresc cu atenție momentele importante ale evenimentului și pun accentul pe emoție.

Mă emoţionează fiecare moment şi gest!

Zâmbesc și trăiesc alături de ei!


Aici vreau să-ţi arăt câteva fotografii
pe care le surprind în timpul meu liber:

previous arrownext arrow
Slider

Am vorbit destul despre mine, acum vreau să te întreb…
Povestea ta care e?

Hai și povestește-mi-o!