Să vorbim un pic și despre ce înseamnă să aveți un album foto de nuntă!

Amintirile surprinse trebuie neapărat să fie înrămate în albume foto de nuntă, unde fotografiile sunt atent aranjate cronologic astfel încât să spună o poveste.

Am ales să ne ocupăm noi de realizarea albumelor. Voi trebuie doar să alegeți fotografiile din urma evenimentului vostru și noi o să vă facem în așa fel încât albumul vostru de nuntă să fie unic și personalizat!

Înainte de a trimite albumul la tipar, o să vi-l trimitem în format digital, iar când avem ok-ul vostru, albumul pleacă la print! Simplu, nu?


Cum arată un album foto de nuntă?

Majoritatea albumelor de nuntă făcute de noi sunt pe format pătrat, pentru că am observat că așa se integrează cel mai ușor fotografiile verticale, dar și cele orizontale.

Sunt câteva detalii specifice unui album foto de nuntă: albumele mici sunt de 15x15cm, cele medii de 20x20cm și cele mari de 25x25cm.

Albumele pot fi din copertă foto personalizată, piele ecologică sau din material textil. Putem integra fotografia printată pe suport plexiglass sau personalizare de text. Ne place să facem combinații de culori și să livrăm albumele în cutii, dar voi puteți alege din mostrarul nostru bogat.

Avem mai multe variante de albume foto de nuntă, iar aici îți vom prezenta câteva dintre ele.


previous arrownext arrow
Slider

Album de nuntă 25x25cm cu copertă din material textil albastru cu fotografie verticală printată pe suport plexiglass și integrată în copertă, cutie din lemn pentru album.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Album de nuntă 25x25cm cu copertă din material textil alb cu fotografie pătrată și printată pe suport plexiglass și apoi integrată în copertă, cutie din piele ecologică neagră pentru album.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Album de nuntă 25x25cm (stânga) cu copertă din piele ecologică crem fără text, cutie din piele ecologică crem, album pentru nași 20x20cm (mijloc) cu copertă din piele ecologică crem cu text, cutie pentru stick (dreapta) din piele ecologică crem.


Dorim și noi un album de nuntă!