Fotografia business studio portabil

Fotografia business într-un studio portabil

Astăzi toate business-urile trebuie să aibă prezență în mediul online. De aceea fotografiile au devenit unul dintre cei mai importanți vectori ai firmei. Nu este o surpriză că antreprenorii, firmele locale și multinaționalele apelează tot mai mult la fotografia business & corporate și studio-ul foto portabil.

Indiferent că vorbim de o afacere locală sau de o companie internațională, există o serie de motive pentru care este recomandat să apelați la un fotograf profesionist.

Fotograful trebuie să știe atunci când apelați la el: care este domeniul de activitate al firmei, care este mesajul pe care doriți să-l transmiteți mai departe și unde vor fi folosite fotografiile.

Cât despre fotografia business & corporate am ales în a investi într-un studio foto portabil, deoarece majoritatea clienților au preferat să facă fotografiile la sediu. De aceea, în calitate de fotograf, mă echipez cu toate cele necesare. Apoi mă deplasez la sediu și instalez studio-ul foto portabil care este adjustabil în funcție de spațiul oferit la dispoziție. Cu această ocazie, toți membrii firmei reușesc să facă fotografiile în funcție de programul lor. Cel mai mare avantaj este că aceștia nu mai trebuie să se deplaseze la studio. Nici să piardă puținul timp prețios, cel de după program. Ședința foto poate avea loc chiar în timpul zilei la locația firmei.

V-am prezentat în mare cum funcționează fotografia business într-un studio foto portabil. Dar aș vrea să punctez avantajele și dezavantajele sale, astfel încât vouă să fie mai simplu să faceți alegerea potrivită.

Avantajele fotografiei business într-un studio foto portabil:

  • nu mai pierdeți timp pentru deplasare;
  • nu mai cheltuiți bani pentru transport;
  • programul este flexibil, în funcție de ceilalți colegi ai firmei;
  • locația este familiară, nu vă veți simți stânjenți de atmosfera locului nou;
  • atmosferă este plăcută, sunteți alături de colegi.

Dezavantaje:

  • lipsa intimității, dar această problemă poate fi rezolvată discutând cu fotograful;
  • necesită un spațiu disponibil pentru ca fotograful să-și monteze studio-ul foto portabil;
  • în cazul în care spațiul disponibil este mic, fotografiile de grup ar putea fi dificil de realizat.

Acum urmează să vă arăt câteva fotografii pe care le-am realizat pentru un cabinet de avocatură. Aici am avut la dispoziție un spațiu de aproximativ 6m², mai exact 2x3m. Așadar, chiar dacă spațiul pus la dispoziție a fost relativ mic, ne-am descurcat foarte bine. În cadrul acestui exercițiu before-after, veți putea vedea de ce sunt necesare editările profesionale și care sunt rezultatele finale.

Fotografia de business & corporate este o mare responsabilitate pentru mine. Îmi doresc ca imaginea companiei să fie prezentată în cea mai elegantă manieră, iar comunicarea mea cu membrii companiei să fie cât mai plăcută și eficientă.

No Comments
Post a Comment