Top 10 săli de evenimente din Cluj

Ținând cont de conjucturile pe care le trăim în prezent și pentru că stăm cu toții în case, am avut timpul necesar de a realiza acest top 10 săli de evenimente din Cluj.

Ce am mai observat este că mulți dintre clienții mei, după ce au semnat contractul cu sala, mă rugau să le spun cât mai multe detalii despre restaurant. Acest lucru m-a făcut să înțeleg că este necesar să vorbesc despre ele.

Desigur, un alt motiv care stă la baza realizării acestui top este că vreau să-mi arăt aprecierea mea în calitate de fotograf față de aceste săli. Toate m-au servit într-un mod admirabil, iar dacă staff-ul foto-video a fost servit à la carte, atunci toți invitații au fost serviți la fel de bine ca și noi.

Pornind de la toate cele menționate mai sus, am realizat acest top cu 10 săli de evenimente din Cluj. Unde voi puncta, din perspectiva unui fotograf, ceea ce mi-a plăcut de la sală și, desigur, unde ar mai putea să îmbunătățească. Doresc să vă atenționez că nu este un top cu cele mai frumoase săli, iar pentru ca să fie mai ușor pentru voi, am adăugat la fiecare sală o notă.

Fiecare sală are atuurile sale și, cu siguranță, mai sunt și altele pe care nu le-am menționat în acest top 10 săli din Cluj.

Clujana Festa

Site | Facebook | Telefon: 0752 303 649, 0752 303 650

Iată o locație care mi-a dat voie să-i cunosc pe angajații săi dincolo de aspectul sălii. Un personal extrem de numeros, fain și devotat, cum rar am mai văzut! Mulți dintre clienții mei care și-au ținut evenimentele aici indiferent că este vorba de nuntă, botez sau majorat, mi-au spus că Natalia și Ghennadi sunt doi oameni deosebiți! Revenind la aspectul sălii care este unul modern și curat, iar mâncarea și servirea întotdeauna au fost de nota 10*! Aici mereu revin cu drag deoarece standardele au fost mereu aceleași, indiferent de personal!
Și închei prin cum spune Natalia: “Clujana Festa înseamnă foarte, foarte multă dragoste și pasiune!” iar eu aș mai spune că înseamnă și multă muncă.

Nota 10/10.

Events by Chios

Site | Facebook | Telefon: 0753 059 361

Este o locație extrem de elegantă, care se află în inima naturii, mai exact, în mijlocul Parcului Central. Aici am avut trei evenimente până acum și de fiecare dată mi-au întrecut așteptările. Pe lângă că locația este amplasată foarte bine, aspectul sălii este impresionant. Cât despre servire, care este de fapt cel mai important aspect, este mult peste standard. Ospătarii sunt mereu cu zâmbetul pe buze și foarte atenți la invitați, având grijă să rămână și discreți. Printre altele, este o sală care are curaj să ofere și alte tipuri de meniuri.

Nota 10/10.

International BallRoom, Foto: Ozana Mureșan | Monochrome Studio

International BallRoom

Site | Facebook | Telefon: 0740 893 199

Nu o să uit niciodată cum la primele mele evenimente, m-a marcat imaginea celor doi ospătari care stăteau la intrare și ofereau pahare de șampanie invitaților. Apoi, în timp, am înțeles ce înseamnă acest lucru. Dacă doriți să știți ce sală ține foarte mult calitatea serviciilor, uitați-vă la cum își primesc invitații. International BallRoom ține foarte mult la fiecare detaliu, de aceea reușesc cu ușurință să se facă plăcuți, iar în final, apreciați pentru ceea ce fac! Desigur, sala are deja un istoric de evenimente extrem de reușite. Aspectul sălii, managerii, personalul, servirea, mâncarea? Bonus, o instalație de lumini superbă! Totul este wowowow! Clar, este o sală, unde știu că lumea este pe mâini bune!

Nota 10/10.

Adam’s Events

Site | Facebook | Telefon: 0799 798 826

Am avut de atâtea ori evenimente aici încât pot să spun că a devenit o a doua casă pentru mine. Desigur, fără să uit care este de fapt sarcina mea, aceea de a face fotografii minunate. Sala de evenimente Adam’s reușește prin design-ul foarte atent ales să insufle eleganță și totodată este o sală care se personalizează ușor indiferent de tipul de eveniment. Față de alte săli, aici există un sistem de lumini complex, de aceea aici este mereu atmosferă de party. Datorită paletei de culori, alb, gri și negru, aici întotdeauna fotografiile mele au ieșit superb. Cât despre personal, servire și mâncare, ca de obicei, conform standardelor!

Nota 9/10.

Top 10 săli Cluj
Charlie Upstairs, Foto: Ozana Mureșan | Monochrome Studio

Charlie Upstairs

Site | Facebook | Telefon: 0745 990 945

Deasupra localului Charlie Pub este o sală de evenimente micuță, intimă și foarte atent amenajată prin elementele sale decorative. Decorul locației este unul deosebit, iar calitatea băuturilor este foarte bună! Aici am băut, spre surprinderea mea, cel mai bun Aperol Spritz, dar nu degeaba! Se spune că barmanii de la Charlie sunt premiați. Majoritatea mirilor ar putea scoate această locație din start, deoarece nu este o locație tipică sălilor de nuntă. Și așa este. Însă sunt cupluri care caută așa ceva. Ca bonus aș spune că poziționarea sălii în Piața Muzeului este un mare atuu.

Nota 9/10.

Restaurant Marion

Facebook | Telefon: 0749 013 644

Voi trișa și voi adăuga în acest top 10 săli din Cluj… o sală din Florești, deoarece… merită! Cu siguranță, merită din multe puncte de vedere ca această sală să fie luată în considerare. Mereu am fost surprinsă de ambientul sălii și am observat că în fiecare an aduc îmbunătățiri la aspect. Aici mereu au avut servirea foarte bună și meniurile au fost atent alese și bine gătite.

Păcat că restaurantul nu are site și nici fotografii de prezentare. În aceste vremuri în care totul se găsește la un simplu click pe Google, cred că este foarte important să ai un site.

Nota 8/10.

Un Dulce Events, Foto: Ozana Mureșan | Monochrome Studio

Un Dulce Events

Site | Facebook | Telefon: 0749 019 685

Am fost unul dintre fotografii care au avut plăcerea de a fi la primele evenimente ținute de Un Dulce Events. Aici am fost cucerită instant de aspectul sălii și mi-a plăcut foarte mult că au servit meniuri cu preparate speciale. Este o locație fancy cu iz contemporan. Mâncarea întotdeauna a fost delicioasă, iar ospătarii sunt atenți cu invitații. Câțiva dintre ei sunt chiar și glumeți! Un mare plus pe care-l au cei de la Un Dulce Events față de toate sălile prezentate este că au expus oferta meniurilor direct pe site. Ceea ce nu îmi place este că sala oferă invitaților posibilitatea de a fuma pe terasa închisă, iar teresa comunică cu sala. Deseori am plecat de la eveniment mirosind a fum.

Nota 8/10.

DaVinci Ristorante

Site | Facebook | Telefon: 0726 689 933

O altă sală de nuntă care merită să fie trecută în acest top este DaVinci Ristorante. Este o sală care îmbină rafinamentul bucătăriei italiene cu eleganța din încăperi. Bonusul este oferit și de panorama orașului care se poate vedea de pe terasă. Calitatea mâncărurilor a fost decentă. Repet, decentă… Și, din păcate, de fiecare dată când am ajuns la locație, am avut probleme la locurile de parcare, iar ospătarii mi s-au părut destul de aroganți.

Nota 8/10.

Casa Boema

Site | Facebook | Telefon: 0734 414 414

Restaurantul Casa Boema are la mansardă o sală de evenimente care se numește Salonul de Bal. Spre deosebire de celelalte săli prezentate până acum, numele sălii ne îndeamnă la o altă lume. Așa și este, design-ul acesteia ne duce cu gândul la un aer boem datorită lemnăriei și abajurile din pânză care umplu sala. Ca și fotograf, acest aspect al sălii provoacă un interes puternic, de aceea pentru fotografii vintage recomand cu multă căldură această locație. Fiind și una foarte variată. Din nefericire, tot mai mulți cunoscuți s-au plâns de calitatea mâncărurilor.

Nota 8/10.

SunGarden

Site | Facebook | Telefon: 0735 888 000

Aici vom regăsi două săli pentru evenimente, sala Eden și Regina Maria Ballroom. Este o locație care se află în mijlocul naturii având mai multe servicii: hotel, spa, pisicină, golf și așa mai departe. La prima vedere este o locație impresionantă, dar sunt extrem de scumpi pentru ceea ce oferă. Din păcate, s-ar putea să aveți și alte surprize. Legat de foto, dacă veți doriți să faceți ședința foto din ziua nunții la SunGarden interesați-vă înainte dacă permit sau nu fotografierea în zonă, indiferent că sunteți sau nu clienții lor…

Nota 7/10.

Sper că am reușit să vă ajut cu acest top 10 săli de evenimente din Cluj, iar dacă aveți alte întrebări, nu ezitați să mă contactați aici.

No Comments
Post a Comment