nunta voastră perfectă

Nunta perfectă – 10 Sfaturi pentru voi

Am pregătit pentru voi 10 sfaturi ca nunta voastră să fie perfectă! Cu siguranță, este important să țineți cont de ele deoarece atmosfera nunții va contribui la starea voastră de spirit!

1. Planificați-vă ziua nunții așa cum vă doriți.

De câte ori ați citit acest sfat, dar de câte ori ați trecut cu vederea peste el și vi s-a părut imposibil? Este important să organizați această zi așa ați visat-o pentru că altfel va deveni încet, încet un coșmar unde veți sări dintr-un compromis în altul. Va deveni o povară peste care veți dori doar să treceți cât mai repede posibil. Prin urmare, de ce este important? Deoarece atmosfera nunții va contribui la starea voastră!

2. Nu cedați presiunilor din exterior!

Majoritatea cuplurilor cedează presiunilor făcute de părinți, rude, prieteni, iar ca și consecință ajung să se neglijeze pe ei. Acest lucru nu este indicat. Vă recomand să întoarceți situația în favoarea voastră! Cum puteți să faceți asta? De fiecare dată când vi oferă sugestii cum să vă faceți nunta perfectă, întoarceți răspunsul în favoarea voastră.

De exemplu:
Mama spune: “Trebuie să ai lăutari în ziua nunții!”, iar tu poți răspunde cu “Mamă, vreau o nuntă liniștită. De aceea, am rezervat ca pregătirile să aibă loc la hotelul X. “, “Cum? Și nu inviți lumea la tine acasă?” iar tu închei discuția: “Nu pentru că nu vreau să ne stresăm cu curățenia. Totul este rezolvat.“

3. Fiți siguri de alegerea furnizorilor!

Nu alegeți furnizorii fără să-i cunoașteți! Aflați cât mai multe detalii despre ei. Așa veți știi dacă sunt potriviți pentru voi. Un alt aspect important despre furnizori, trebuie să vă asigurați că sunt profesioniști. Nu apelați la cunoștințele voastre deoarece puteți avea neplăceri sau să vă stricați relația. Profesionștii sunt plătiți pentru că rezolvă problemele înainte să le observați, astfel încât să aveți parte de o nuntă perfectă.

4. Căutați fotografii care v-au plăcut!

Căutați fotografii care v-au plăcut și trimiteți-le fotografilor voștri. Sunt sigură că le-ar prinde bine folosindu-le ca repere. Cei mai mulți clienții au văzut portofoliul meu, dar mai sunt unele persoane care au dorințe pe care nu știu să le exprime și le-ar dori integrate în cadrul nunții.

5. Reduceți drumurile din ziua nunții.

Dacă nu știați, aflați că cele mai multe întârzieri din ziua nunții se datorează deplasărilor. De asemenea, luați în considerare și faptul că trebuie să vă gândiți pe cine duceți în mașina cui, cu cine și așa mai departe. Nu uitați, locurile de parcare sunt și ele o problemă care trebuie rezolvată. Toate acestea pot fi copleșitoare în ziua nunții.

6. Alegeți locații luminoase și spațioase pentru nunta perfectă!

Fie că este vorba de apartamentul vostru sau de o locație pe care ați închiriat-o pentru pregătirile din dimineața nunții, întotdeauna să alegeți locații luminoase și spațioase. Cu alte cuvinte, mutați lucrurile pe care nu le doriți surprinse de echipa voastră. Le puteți muta în camerele mai mici și mai puțin aspectuoase. Puteți chiar să mutați și mobilier precum un fotoliu, câteva scaune, un raft. Astfel veți reuși să măriți spațiul disponibil și veți face loc pentru invitații voștri. Veți vedea cum, la un moment dat, fiecare cm pătrat devine valoros!

7. Oferiți prietenilor voștri diferite sarcini.

Din păcate, nu veți avea timpul necesar pentru a rezolva toate sarcinile. Prin urmare, vă recomand să împărțiți sarcinile domnișoarelor și domnișorilor de onoare, prietenilor și fraților, iar așa fiecare va fi responsabil cu ceva. În ziua nunții este recomandat să aveți cât mai puține sarcini asupra voastră deoarece cele mai importante lucruri sunt… să vă simțiți bine, să fiți relaxați și să comunicați cu cei din dragi vouă. În mod intenționat, nu i-am trecut pe părinți aici.

8. Alegeți două gazde pentru recepția nunții!

Vă recomand să alegeți, cel puțin, două persoane care să fie gazdele nunții. Ele trebuie să primească invitații și să-i îndrume pe aceștia spre masele lor, deoarece voi veți ocupați cu fotografiile de la ședința foto. Recomand să fie atente și la derularea efectivă a recepției, iar atunci când vor observa că sala se umple, gazdele vă vor contacta pentru ca voi să mergeți la sală.

9. Creați un grup privat pe Facebook!

Da, având tehnologia de astăzi, de ce să nu profităm de ea? Invitați-i pe nuntașii voștri în grupul privat de pe Facebook. Astfel veți putea să țineți legătura cu ei. Puteți chiar să-i rugați să posteze pe grup fotografiile și video-urile făcute. Inventați un hashtag reprezentativ pentru ziua nunții voastre perfecte. Desigur, puteți face anunțuri, postări, materiale de design. Totul depinde de timpul și creativitatea voastră!

10. Distrați-vă în ziua nunții!

Înainte de nuntă, în ziua nunții, după nuntă! All the time! Mai presus de toate, distrați-vă! Și trăiți-vă nunta perfectă!

Secret!

Să aveți o trusă de urgență care să conțină următoarele: apă plată, ciocolată, plasturi, batistuțe, medicamente. Să aveți încălțări super comode! În timpul ceremoniei religioase, îi puteți purta. La sală, o dată ajunși și înainte de dansul mirilor, mai puteți profita de ei pentru relaxarea picioarelor.

No Comments
Post a Comment