Andreea & Robert | București

Mă bucur enorm că am ajuns să fim fotografi la o nuntă din București! Doar așa am reușit să vedem dacă sunt sau nu nebune nunțile din capitală! Adevărul este că… sunt cu adevărat nebune, dar și cu bun gust!

Acum să revenim la nunta celor doi, Andreea și Robert, care ne-a impresionat din toate punctele de vedere! Nu întotdeauna avem ocazia să mergem ca fotografi la o nuntă crazy!

În această călătorie am fost o echipă de doi fotografi, eu și al meu partener de viață și coleg în domeniu, Radu. Adevărul este că altfel mi-ar fi fost dificil. Ținând cont că mă aștepta în față un drum lung, o nuntă de noapte într-un oraș mare și necunoscut și multe alte detalii care pot apărea pe neașteptate.

Ceea ce ne-a mai impresionat este că a fost o nuntă gândită bine. Organizarea este prezentă peste tot și se vede asta și în fotografiile lor. Pregătirile au avut loc într-o singură locație și s-au redus la minim deplasările. Fiecare persoană apropiată era desemnată să se ocupe cu anumite sarcini. Cu toate acestea, ei au reușit să păstreze tradițiile specifice zonei din țara noastră. Chiar dacă a fost o nuntă de noapte, ei s-au gândit la toate aspectele și au ales cele mai bune opțiuni pentru a optimiza timpul!

Nouă ne-a plăcut tare mult pentru că am surprins momente unice și speciale pe care în zona noastră, Transilvania, nu le găsim!

Andreea și Robert,

vrem să vă mulțumim pentru că ne-ați chemat ca și fotografi în celălalt colț al României pentru a vă scrie istoria vieții voastre în cele mai frumoase imagini și pentru că ne-ați arătat ce tradiții impresionante aveți!

Cu drag,
Ozana & Radu

Abia așteptăm să fim din nou fotografi la o nuntă din București!
Dacă sunteți în căutare de fotografi pentru nunta voastră,
vă așteptăm să discutăm!