Luminița & Ștefan | Dej

La această nuntă am fost fotograf în Dej și împreună ne-am bucurat de o zi călduroasă de toamnă!

Pe Ștefan îl știu încă de la începuturile mele cu fotografia. Pe atunci mergeam împreună și făceam fotografii la nunțile din Dej. Nu-mi vine să cred cum a zburat timpul și că am avut plăcerea de a-l vedea mire alături de Luminița, la nunta lor.

Ce înseamnă o nuntă perfectă? Printre zecile de sfaturi pe care le puteți găsi pe internet, majoritatea tind să uite acest detaliu foarte important. O nuntă perfectă, în opinia mea, mai înseamnă să te simți bine și să fii mulțumit cu ceea ai. Fără să exagerezi pentru ai impresiona invitații!

Da, ați ghicit, aici nu veți vedea o nuntă sofisticată, ci o nuntă simplă cu mult bun-simț. Ceea ce vreau să spun este că se poate și altfel. Prin urmare, am apreciat că au ales să investească într-un fotograf profesionist. Chiar dacă au ales cel mai mic pachet din oferta mea. Așa mi-am dat seama că este foarte important pentru ei ca eu să fiu acolo ca fotograf la nunta lor din Dej!

Ce am reușit să învăț la nunta asta? Reiau ideea de dinainte și subliniez încă o dată că o nuntă perfectă, din fericire, nu înseamnă lucruri scumpe și în exces. Starea de spirit pe care o aveți la nuntă vă ajută foarte mult la conturarea evenimentului. Este ingredientul invisibil al oricărei nunți și, în general, în viață.

Vreau să mai adaug, căci din primele clipe în care s-au întâlnit, am observat repede chimia dintre ei doi și am profitat din plin!

Luminița și Ștefan

vreau să vă mulțumesc pentru încrederea voastră în mine ca fotograf!

Cu drag,
Ozana

Abia aștept să fiu din nou fotograf la o nuntă din Dej!
Dacă sunteți în căutare de fotograf pentru nunta voastră,
vă aștept să discutăm!!