Dana & Vlad | Oradea

Iată, o nuntă la care am fost fotograf în Oradea și unde emoțiile au fost extrem de puternice!
Da, emoția a fost prezentă peste tot!

Ce poate fi mai frumos decât să fii alături de ei ca fotograf? Și să simți cum le tremură vocea atunci când se văd pentru prima oară în calitate de miri? Iar tu să te ascunzi în spatele aparatului de fotografiat și să înghiți în sec sperând că nu te va da de gol privirea? Da, așa emoții puternice au trăit acești doi oameni tare dragi mie, Dana și Vlad! Bineînțeles, și eu alături de ei!

Înainte de-ai cunoaște pe ei, întâlnirile noastre s-au rezumat la video call-uri, e-mail-uri și sms-uri. Cu toate acestea, dincolo de relația noastră digitală, știam că sunt oameni faini și că nunta lor din Oradea va fi minunată.

La această nuntă, am fost o echipă formată din doi fotografi, eu și al meu partener de viață și coleg în domeniu, Radu. Și pentru că am fost împreună, totul a mers grozav de bine!

Trebuie să vă recunoaștem că ne-a impresionat foarte mult Oradea ca și oraș. Merită să-l vizitați! Apoi, un alt lucru foarte impresionant pentru noi a mai fost că la nunta lor au venit invitați din 24 țări diferite! 24!!! Vă dați seama cum este să ai prieteni pe întreg globul? Wow!

De aici, vă lăsăm în compania fotografiilor noastre care vă vor arăta ce frumoasă este iubirea lor!

Dana și Vlad,

vrem să vă mulțumim pentru că ne-ați inclus și pe noi în familia voastră nebună!
Vă așteptăm la aniversarea de 50 de ani de căsnicie să petrecem din nou!

Cu drag,
Ozana & Radu

Abia aștept să fiu din nou fotograf la o nuntă în Oradea!
Dacă sunteți în căutare de fotograf pentru nunta voastră,
vă aștept să discutăm!