Paula & Bogdan | Dej

Aici veți vedea doi oameni care au ales să spună DA! pe viață. Ei și-au dorit tare mult să organizeze o nuntă ruptă din povești! Și sunt foarte bucuroasă că am avut marea onoare de a fi alături de ei ca și fotograf și să surprind atât de multe momente emoționante!

Paula și cu Bogdan sunt doi profesori de sport, două suflete calde și pline de energie. Ei au ales organizarea nunții în stil tradițional! De aceea, au fost atenți la toate detaliile. Începând de la invitații, aranjamentele florale, decorațiunile din sală, până la îmbrăcămintea invitațiilor, domnișorilor și domnișoarelor de onoare, nașilor și a lor. A fost o nuntă cu adevărat autentică și tradițională!

O nuntă tradițională trebuie neapărat să aibă un fotograf profesionist! Exact așa au spus Paula și Bogdan. Ei știau deja că un fotograf nu înseamnă numai posesia unui echipament performant. Înseamnă să știi cum să comunici cu mirii și invitații, să transmiți sentimentele și emoțiile protagoniștilor, dar și trăirile invitaților prin imagini. Fotograful răspunde și de felul în care sunt suprinse momentele, iar apoi de felul în care sunt păstrate.

Gândiți-vă cum ar fi să le spuneți nepoților că acum mulți ani, oamenii își cunoșteau tradițiile și le păstrau! Iar în tot acest timp să le arătați fotografiile din ziua nunții.

Mi-a făcut mare plăcere să fiu fotograf la nunta celor doi, Paula și Bogdan pentru că am surprins imagini atât de frumoase! Și m-am simțit minunat alături de ei și invitații lor!

Adevărul este că nici nu avea cum să iasă altfel! Mai ales când cei doi sunt atât de frumoși, atât sufletește, cât trupește. Și mai ales când tradiția românească face parte din nuntă!

Paula și Bogdan,

vreau să vă mulțumesc pentru prietenia voastră și pentru că m-ați integrat în familie!

Cu drag,
Ozana

Abia aștept să fiu din nou fotograf la o nuntă tradițională!
Dacă sunteți în căutare de fotograf pentru nunta voastră,
te aștept să discutăm!