Trash the Dress | Mihaela & Cristian

Un Trash the Dress superb imortalizat de mine ca fotograf!

Majoritatea cred că expresia de Trash the Dress înseamnă să-ți distrugi rochia de mireasă. Din fericire, nu trebuie să mergem atât de departe pentru a obține fotografii superbe! Ci doar să mergem în afara orașului, într-o locație exotică și să ne bucurăm de vreme și timp!

Mihaela și Cristian, un cuplu care au avut nunta la Mediaș, au optat pentru această ședință foto, Trash the Dress, care se face după nuntă, pentru că au fost prea emoționați în ziua nunții. La cât sunt ei de frumoși și la cât de mult se iubesc unul pe celălalt, tare greu îți vine să crezi că ei ar fi avut emoții în ziua nunții! Dar emoțiile de la nuntă sunt normale!

Pentru a fotografia această ședință foto, Mihaela a pregătit câteva baloane și ne-am deplasat împreună la Stufărișul de la Sic. Au venit și cu câteva idei de fotografii pe care și le-au dorit! Mihaela și Cristian au fost un cuplu inspirat și pregătit din toate punctele de vedere.

Eu am fost pregătită să surprind în fotografii emoția și iubirea lor!

Mihaela și Cristian,

vreau să vă mulțumesc pentru această călătorie pe care am trăit-o împreună în lumea fotografiei și abia aștept să ne revedem!

Cu drag,
Ozana

Abia aștept să fiu din nou fotograf la un Trash the Dress magic ca și ei doi!
Dacă sunteți în căutare de fotograf din Cluj,
vă aștept să discutăm!