Trash the Dress | Patricia & Robert

Mereu un Trash the Dress în Cluj este o idee grozavă, mai ales, când nunta trece testul cu brio!

Din acest motiv, Patricia și Robert, au hotărât să sărbătorim împreună încă o dată și în stil mare! Așa ne-am mai rezervat în agendă încă o zi de poveste care merită spusă în imagini.

Deseori, am observat că pentru miri, această sesiune foto, Trash the Dress, poate fi cea mai importantă. Din nou, am regăsit în Patricia și Robert, un cuplu care nu au vrut să aibă foarte multe bătăi de cap în ziua nunții. Și atunci au preferat să facă această ședință foto în plus. Adevărul este că ședința foto din ziua nunții cu Trash the Dress-ul nu se pot compara!

Prima rundă de fotografii am petrecut-o pe parking-ul de la Primăria Cluj. A doua rundă, ne-a găsit în Pădurea Făgetului, de unde apusul se putea admira.

Un mare avantaj a fost că cei doi au venit pregătiți cu diverse accesorii și așa am putut încerca și alt gen de fotografii. Așa am ajuns să facem mai multe fotografii variate fără să ne plictisim. Prin asta se și remarcă ședința lor foto. Un alt avantaj al acestei ședințe este că nu a fost necesar să mergem departe pentru că s-a ținut în Cluj. Din acest motiv, am avut mai mult timp la dispoziție. Atât pentru pregătirile lor de dimineață, cât și pentru deplasare, dar și pauză. Cel de al treilea avantaj este că nu au așteptat foarte mult până la realizarea sesiunii foto. Imediat, la câteva zile după nuntă am și pus țara la cale. Aici puteți găsi și alte idei inedite despre cum să faceți un Trash the Dress unic.

Patricia și Robert,

vreau să vă mulțumesc pentru curajul vostru de a încerca lucruri noi și pentru că mi-ați arătat ce frumoasă este creativitatea!

Cu drag,
Ozana

Abia aștept să fiu din nou fotograf la un Trash the Dress în Cluj!

Dacă sunteți în căutare de fotograf,
vă aștept să discutăm!