Trash the Dress | Alexandra & Răzvan

A fost odată ca niciodată căci de n-ar fi, nu s-ar povesti: un fotograf, un Trash the Dress, doi protagoniști și toamna în Cluj!

Cum să lași să treacă o toamnă atât de frumoasă fără să o surprinzi în fotografii? Mai precis, într-un Trash the Dress? Toamna, lumina, ei doi, protagoniștii anotimpului, iar eu, un simplu fotograf. Acestea au fost ingredientele secrete pentru acest Trash the Dress superb!

Ei sunt Alexandra și Răzvan. Cu siguranță, i-ați mai văzut în alte fotografii ale mele publicate pe site. Nu-i așa că sunt superbi?

Mereu mă bucur atunci când observ că oamenii vin relaxați la ședințele foto și mai ales că prin puterea fotografiei reușesc să se conecteze unul cu celălalt! Adevărul este că Alexandra și Răzvan au mai făcut cu mine încă o ședință foto, Save the Date și ziua nunții. De aceea, la această ședință foto cei doi au lăsat emoțiile acasă și ne-am bucurat împreună de lumina blândă a anotimpului fără să fim în contratimp. Se poate observa în imagini că cei doi, pur și simplu, se pierd în priviri!

Ne-am dus într-o locație ferită de aglomerația orașului, la marginea Clujului și ne-am bucurat de intimitatea naturii. Acolo am descoperit farmecul acesteia și am trăit o frumoasă zi de toamnă cum rar îți este dat să trăiești! Dacă aș putea, aș trăi într-o toamnă continuă, dar pentru că nu se poate, atunci nu ne mai rămâne decât să ne bucurăm de clipă și de varietatea bogată a locului.

Am surprins atât de multe fotografii delicioase!
Așa mai spun eu uneori: un deliciu fotografic!

Alexandra și Răzvan,

vreau să vă mulțumesc pentru că m-ați lăsat să vă arăt frumusețea anotimpului, dar mai ales frumusețea voastră!

Abia aștept să fiu din nou fotograf la un Trash the Dress în Cluj!
Dacă sunteți în căutare de fotograf,
vă aștept să discutăm!