Cununie civilă | Laura & Andrei

Astăzi vreau să vă arăt o cununie civilă unde am fost prezentă ca fotograf! Și care s-a ținut într-o atmosferă de sărbătoare!

Laura și Andrei sunt cele două personaje principale ale acestui capitol din viața mea de fotograf. Ei s-au îmbrăcat în costume populare tradiționale și așa au reușit să iasă în evidență prin originalitate. Pentru că au ales să se îmbrace în acest mod respectând tradiția românească, acest detaliu m-a ajutat să ofer un plus de calitate fotografiilor.

Invitații s-au bucurat de farmecul lunii iunie și de această cununie civilă care a decurs extrem de natural.
Oamenii au râs, au zâmbit și, cel mai important, au fost alături de ei!

Un lucru impresionant a fost să vezi numărul mare de invitați care au fost prezenți alături de ei. Din câte îmi amintesc, această cununie a fost cea mai numeroasă pentru mine. A se vedea poza de grup pe care am pus-o pe la mijlocul postării și numărul de flori primite. De acest motiv, această cununie civilă are și cele mai multe fotografii de grup. Deci, wow!

Mă bucur că am avut ocazia de a surprinde aceste clipe din viața celor doi, Laura și Andrei, și mai ales că lumea s-a simțit foarte confortabil cu mine. Au fost destul de multe momente în care m-am simțit invizibilă, iar acest detaliu este foarte important pentru că numai așa pot oamenii să fie naturali! Cu toate acestea, am fost în continuare la fel de deschisă ca lumea să aibă curajul să vină la fotografiile de grup.

Laura și Andrei,

vreau să vă mulțumesc că ați avut încredere în mine și pentru că mi-ați reamintit ce frumos este portul popular românesc!

Cu drag,
Ozana

Abia aștept să fiu din nou fotograf la o cununie civilă în Cluj!

Dacă sunteți în căutare de fotograf din Cluj,
vă aștept să discutăm!