Cununie civilă | Irina & Sebastian

O cununie civilă tare amuzantă și care s-a ținut în Cluj, unde am fost alături de Irina și Sebastian ca fotograf!

Aici am avut parte de o cununie civilă care s-a ținut într-o zi superbă de August! Cu toate că în dimineața zilei se anunțau pe cer mulți nori amenințători care păreau să aducă ploaia și o furtună adevărată, nu puteam rata pentru nimic în lume datoria mea de fotograf. Partea bună este că o dată ce am ajuns în parc, furtuna se terminase. Toată natura deja se uscase și ca atare strălucea pentru ei!

Adevărul este că au fost foarte relaxați și haioși! Iar familiile și prietenii prezenți au fost pe aceeași minte cu ei doi cu pozne care mai de care! Pe Irina și Sebastian nu i-am simțit nicio clipă cuprinși de emoții! Sunt sigură că și prezența invitaților lor i-a ajutat să se simtă în largul lor.

Ei doi au spus un DA! puternic în fața ofițerului de stare civilă. Iar lumea i-a aplaudat cu multe zâmbete și râsete. Apoi ne-am retras în apropierea foișorului din parc sub câțiva copaci. Pentru a ne feri de soarele fierbinte a unei veri secetoase și pentru a ne continua runda de po(z)ne!

Astfel de evenimente care te îmbogățesc în cariera de fotograf, te fac să te simți în largul tău și să te bucuri tot mai mult de importanța profesiei tale!

Irina și Sebastian

vreau să vă mulțumesc pentru toate poznele pe care le-am făcut!

Cu drag,
Ozana

Abia aștept să fiu din nou fotograf la o cununie civilă tare amuzantă în Cluj!

Dacă sunteți în căutare de fotograf din Cluj,
vă aștept să discutăm!