Cununie civilă | Casandra & Paul

Vreau să vă arată o cununie civilă unde am fost prezentă ca și fotograf, tocmai la Beclean! Casandra și Paul au spus primul DA! oficial din viața lor.

Am fost pentru prima dată în Beclean. O dată ce am ajuns, primul lucru care m-a impresionat a fost Primăria orașului care este o clădire tare frumoasă și modernă!

În general, sunt o persoană extrem de norocoasă deoarece am oportunitatea de a fi prezentă în cele mai frumoase și importante momente din viața oamenilor. Așa am fost prezentă ca fotograf la cununia civilă și nunta celor doi! Iar apoi pentru că ne-a plăcut atât de mult ceea ce am creat împreună, am făcut și o ședință foto Trash the Dress!

Poveștile oamenilor mă fascinează mereu, de aceea nici acum nu am ezitat să-i întreb pe ei doi cum s-au cunoscut. Casandra și Paul sunt un cuplu a căror iubire dăinuie de mai mulți ani, chiar din băncile liceului.

Vreau și îmi place să creez momente unice! Vreau să surprind în imagini bucuria oamenilor de pe fețele lor, dar și să acord atenție detaliilor. De acceea, am apreciat foarte mult că au ales să iasă ușor în evidență, prin detaliile pe care le-au pregătit. Ce diferență fac! Mă bucur că ajung la mine tot mai multe perechi creative ca și ei!

Fiecare cununie civilă, fiecare nuntă, fiecare ședință foto este unică. De aceea investiția atât în serviciile foto, cât și în creativitate, dispoziție, timp, sunt importante. Pentru că amintirile sunt singurele lucruri cu care veți rămâne.

Ați fost și sunteți minunați împreună!

Casandra și Paul,

vreau să vă mulțumesc pentru că m-ați învățat din originalitatea voastră și pentru că m-ați ales să fiu fotograful vostru!

Cu drag,
Ozana

Memories last forever!

Abia aștept să fiu din nou fotograf la o cununie civilă în Beclean!

Dacă sunteți în căutare de fotograf,
vă aștept să discutăm!