Save the Date | Marlaine & Dario

Un Save the Date tare romantic, prin simplitatea lui, iar eu am fost un fotograf care s-a bucurat de compania celor doi și de locația magică din Cluj!

Marlaine şi Dario sunt două suflete care s-au născut în două orașe foarte îndepărtate unul de celălalt. Într-un moment al vieții, ei au ales să studieze medicina, iar ceva anume i-a condus spre România. Marlaine s-a născut în Africa de Sud și s-a mutat la Cluj. Același lucru l-a făcut și Dario, dar el a venit din Germania unde s-a născut și a crescut. Alegând amândoi să studieze medicina aici la Cluj, destinul i-a unit ajungând să se iubească tot mai mult!

Nu a durat mult până au ajuns la mine printr-o recomandare făcută tot de o clientă de a mea. Aceștia aveau nevoie de un fotograf foarte răbdător cu ei doi şi, mai ales, care să vorbească bine limba engleză.

Vă dați seama câte aspecte există aici și care au contribuit la ceea ce am realizat împreună? Dacă ei doi nu ar fi luat decizia de a studia medicina, iar apoi de a se muta în România, mai exact la Cluj? Și dacă nu s-ar fi cunoscut și apoi iubit? Dacă nu ar fi ajuns la mine printr-o recomandare? Vă dați seama? Eu mereu rămân impresionată, uneori șocată de-a dreptul, de cum lucrează Universul!

Ne-am înţeles atât de bine încât am stat toată ziua la Casa Boema. Locația care ne-a găzduit în toate fotografiile. Ba chiar, la finalul ședinței foto, am stat și am cinat împreună.

Marlaine și Dario,

vreau să vă mulțumesc pentru că și voi credeți la fel ca mine, că nimic în viață nu este întâmplător!

Cu drag,
Ozana

Abia aștept să fiu din nou fotograf la un Save the Date în Cluj!

Dacă sunteți în căutare de fotograf,
vă aștept să discutăm!