Save the Date | Alexandra & Răzvan

Aici vreau să vă arăt primul meu Save the Date din Cluj la care au participat trei membri. Da, trei membri! Probabil vă gândiți cine ar putea fi al treilea membru? Ați ghicit! Sau nu…?

Este vorba de Alexandra, Răzvan și Biggie!

De regulă, Save the Date se realizează înainte de nuntă. Cu ocazia asta, viitorii miri, pot folosi fotografiile din urma ședinței foto pentru a anunța marele eveniment. Mai sunt unii care aleg de aici câteva fotografii și le integrează în design-ul invitațiilor.

Să nu uităm un detaliu foarte important. Că este și prima ocazie pentru noi să ne cunoaștem dincolo mesaje, apeluri și întâlniri. Este prima ocazie în care vom colabora, ei în postura de cei care sunt fotografiați, iar eu în cealaltă postură, cea din spatele aparatului de fotografiat.

Alexandra și Răzvan aveau emoții cu Biggie. De aceea, inițial, ei nu voiau să-l ia pe cățel la ședința foto, dar mă bucur că am reușit să-i conving. Nu se așteptau ca eu să relaționez atât de bine cu Biggie, mai ales că nu toți câinii se simt confortabili cu străinii. La început, l-am lăsat pe Biggie să se familiarizeze cu mine și cu aparatul de fotografiat, iar apoi încet, încet a prins încredere în mine și era receptiv la tot ceea ce făceam!

Adevărul este că abia am așteptat o astfel de ședință foto și mă bucur că au fost deschiși! Cei care mă cunosc, știu că eu iubesc foarte mult animalele și că am un cățel!

Alexandra și Răzvan

Vă mulțumesc că ați avut încredere în mine și mă bucur că am reușit să avem parte de o ședință foto atât de ham-ham!

Cu drag,
Ozana

Abia aștept să fiu din nou fotograf la un Save the Date în Cluj!
Dacă sunteți în căutare de fotograf,
vă aștept să discutăm!