Trash the Dress | Mălina & Florian

Priviți cu drag, această ședință foto, un Trash the Dress, care s-a desfășurat în județul Cluj și unde eu am fost fotograf. Ca și protagoniști, i-am avut pe Mălina și Florian. Am fost prezentă la nunta lor din Oradea ca fotograf și mă bucur că au vrut să facem Trash the Dress-ul într-o zonă inedită, chiar dacă locația este puțin mai departe de orașul lor.

În săptămâna de aur, mai exact, în mijlocul lunii octombrie, am fugit cu ei departe de tot ce înseamnă haosul unui oraș. Aici am găsit un loc tare frumos! Și ne-am bucurat de ultimele zile de toamnă. Având bucuria și recunoștința în sufletele noastre, așa am reușit să obținem cele mai frumoase fotografii!

Chiar dacă Mălina și Florian sunt două firi foarte introvertite, am apreciat felul în care aceștia au fost receptivi la sugestiile mele. Au înțeles foarte repede ce importantă este conexiunea dintre ei doi. Din acest motiv, mă ascultau cu nerăbdare să-i dirijez.

La un moment dat, ei doi au fost atât de absorbiți de natură încât, pot spune, că s-au pierdut în mijlocul ei! Au fost mai fost și alte clipe în care nici măcar nu mă mai observau. Ceea ce este un lucru foarte bun!

Adevărul este că a fost ușor să lucrez cu ei. Pentru că întotdeauna doi oameni frumoși în adâncul sufletului, vor fi frumoși și pe exterior! Mereu mi s-a dovedit acest lucru!

Fără nicio îndoială, declar că acest Trash the Dress este încheiat cu succes!

Abia aștept să fiu din nou fotograf la un Trash the Dress în Cluj!
Dacă sunteți în căutare de fotograf,
vă aștept să discutăm!